aboutus

Shanghai Hunso Trading Co., Ltd.

Shanghai Hunso Trading Co., Ltd. Shanghai Hunso Trading Co., Ltd. Shanghai Hunso Trading Co., Ltd. Shanghai Hunso Trading Co., Ltd. Shanghai Hunso Trading Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Wereldwijd
Merken: Hunsowereld
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 5million-10million
Opgericht Jaar: 2017
Export pct: 90% - 100%
Contact us: carnation@hunsogift.com
Ongeveer ons
Inleiding

De handelsmaatschappij van Shanghai Hunso opgezet in het jaar 2017 dat het leiden verpakkend in Shanghai, China is. Wij zijn professioneel om giftdoos, giftzak voor kleding, gift, schoonheidsmiddel, bloem, juwelen en zonnebril voor mannen en vrouwen aan te passen. Ook, kunnen wij alle producten van materieel karton, hout, Pu en tin.and voorzien die wij professioneler zal blijven om! Wij gebruiken het meest geavanceerde productie en het testen materiaal, om onze productenkwaliteit en stabiele prestaties te verzekeren. Wij zullen een professionele fabrikant en uw beste keus zijn.

 

Wij voorzien klanten van betaalbare, hoogstaande producten. De prestaties van het kwaliteitsproduct en de goede reputatie, onze producten zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, en gevoerd naar meer dan 120 landen en gebieden in de wereld uit, die omvatten: Argentinië, Australië, Canada, de V.S., België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Spanje, Zwitserland, (het Verenigd Koninkrijk), Israël, Singapore, de Verenigde Arabische Emiraten en andere landen, de producten zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

 

Ons doel is eenvoudig: de beste producten aan de beste prijzen verkopen, en verstrekt industrie-leidende klantenservice. Wij worden persoonlijk om elk van onze klanten te kennen en het te weten hoe te om het waardevolste deel van onze zaken te ontdekken, om anderen te helpen hun doelstellingen bereiken.

 

Wij hebben de „kwaliteit, klant eerst eerst aangehangen, pragmatisch en bereidend, raffineren op“ bedrijfsfilosofie, om uitstekende kwaliteit, redelijk-kostenproducten te verstrekken en de prima dienst aan klanten, snelle en harmonische ontwikkeling, werkt oprecht met u samen, dient morgen toetreden het creëren van beter in.

 

Onze concurrentievoordelen zoals hieronder:

1. High-end verpakkende leverancier

2. One-stop verpakkende leverancier

3. Toegelaten OEM, ODM en de naar maat gemaakte diensten

4. Het in het leven roepen van de diensten voor verpakking voor alle merken

5. Op brede schaal erkend en vertrouwd op door cliënten

6. Onophoudelijk veranderend en pas de tendensen aan

 

Shanghai Hunso Trading Co., Ltd.

 

Om onze goede reputatie in het gebied te houden, moeten ons wij altijd op kwaliteit met een geavanceerd beheersysteem concentreren en op onze opdracht de „tevredenheid van de Klant aandringen zijn ons doel“.

 

Welkom om ons te contacteren om ons beter en beter te maken.

 

 

Geschiedenis

De handelsmaatschappij van Shanghai Hunso opgezet op jaar 2017 dat het leiden verpakkend in Shanghai, China is. Wij zijn professioneel aan vakjes, document zakken en zonnebril.

 

Shanghai Hunso Trading Co., Ltd.

Dienst

Het vrije Steekproef Merken
Wij bieden 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen aan. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor gebruikers.


Strikte Kwaliteitscontrole van Productie
Keur geavanceerd het testen materiaal en opstelling goed een volledig & strikt systeem voor kwaliteitscontrole, dat de uitstekende kwaliteit van onze producten verzekert.


1-7 dagen Snelle Levering
Wij hebben massaproduktie en voorraad & klaar punt, voor deze punten, bieden wij 5-7 dagen snelle levertijd aan. Voor grote machine en speciaal vereiste, zullen wij u als prioritaire klant uitwisselen en zullen uw lading in de eerste keer produceren.


24 de Dienst van urennaverkoop
Antwoordende tijd: op het ontvangen van het bericht van de gebruiker, verzekeren wij de naverkooptechnische ondersteuning van 24 uur.
Telefoononderzoek: ons naverkoopteam zal de gebruiker elke maand tijdens de garantieperiode telefoneren om de arbeidsvoorwaarde van de producten op te volgen, en problemen te ontdekken en op te lossen, indien nodig.


Verstrekt OEM: pas onze gezamenlijke die producten volgens de eis van verdelers, met inbegrip van specificatie, uit-geval, het embleem van cliënten aan, op onze huidige producten met de bestaande norm wordt gebaseerd.

 

High-end verpakkende leverancier

One-stop verpakkende leverancier

Het in het leven roepen van de diensten voor verpakking voor alle merken

Op brede schaal erkend en vertrouwd op door cliënten

Onophoudelijk veranderend en pas de tendensen aan

 

Shanghai Hunso Trading Co., Ltd.

 

 

Shanghai Hunso Trading Co., Ltd.

 

Ons Team

Wij hebben technisch team ervaren die altijd strikt productkwaliteit controleren, zich op de gebruikerservaring van elk product, door het ononderbroken bijwerken van automatisch machines en materiaal concentreren om productkwaliteit te verzekeren. Ondertussen, is ons R&D-team altijd over de ononderbroken hervorming van productietechnologie en de veranderende marktvraag, zodat vooruitgang met The Times bezorgd geweest en hun eigen ontwerpconcepten vernieuwd.


De opleiding is een kerncursus voor alle leden en wij zullen diverse opleiding organiseren om ons te helpen om onze capaciteiten te verbeteren en ons te laten de schoonheid van het leven vinden. Wij waarderen de tijd wij samen leren en bestuderen.


Begin elke maand, zullen wij onze eigen doelstellingen en reeks de toekenning vooraf plaatsen. Als om het even welke groep hun doelstellingen bereikt, kunnen zij van hun beloningen genieten wat slechts tot de winnaar behoort. Kleurrijke openluchtactiviteiten. Geniet van uw leven.

 

Shanghai Hunso Trading Co., Ltd.

Contactgegevens